Werkvormen

Welke werkvormen past Holistic Harmony toe?

Drainage van de stoffelijke gifstoffen uit het lichaam

lymfedrainage

Het lymfestelsel is van groot belang voor het lichaam. De laatste jaren wordt het steeds bekender in ons land. Het kent vier hoofdeffecten:

  • Brengt een effectieve afvoer van vocht en afvalstoffen uit de weefsels op gang
  • Ontspant zeer diep door werking op het zenuwstelsel
  • Werkt pijndempend langs reflectoire weg
  • Ondersteunt het immuunsysteem

De behandeling bij (lymf)oedeem is met name gericht op het terugdringen of niet verder doen toenemen van het oedeem in het lichaamsdeel om hierdoor normaal functioneren te herstellen of te optimaliseren.

Haptonomie

afbeelding haptonomie

Haptonomie is een leer die zich bezig houdt met aanraken, voelen, direct lichamelijk contact, met de ontwikkeling van het menselijk gevoelsleven en de ontwikkeling van de tastzin, met houdingen, bewegingen en gebaren. Letterlijk betekent ‘haptonomie’ de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Kortom: door middel van het weer beter leren voelen van je lichaam zorg ik ervoor dat de energie weer gaat stromen. Doel is om daardoor weer dichter bij jezelf te komen te staan en daardoor beter keuzes voor jezelf kunt maken.

Er zitten veel blokkades in ons lijf en met haptonomie sporen wij deze op, omarmen wij deze en zorgen we ervoor dat deze blokkades worden opgeheven. Hierdoor zal je zowel op fysiek als mentaal vlak minder belemmeringen ervaren in het leven.

NLP en Councelling

NLP councelling

NLP en counselling is een laagdrempelige vorm van psychologische hulpverlening die voornamelijk wordt toegepast bij mensen met een gezonde emotionele basis die tijdelijk door de bomen het bos niet meer zien. Het doel is om onder andere mensen te helpen bij het oplossen van problemen en het vinden van antwoorden op vragen. Zit je in een probleemsituatie waar je alleen niet uit komt dan kunnen wij je daarin bijstaan en adviseren. Het doel van NLP en counseling is uiteindelijk om samen met u uw probleemoplossend vermogen te vergroten zodat je weer zelfstandig verder kunt.

Wanneer kan je langskomen voor een gesprek?

Verschillende situaties lenen zich voor NLP. Te denken valt aan onder andere:
• Burn-out
• Stress
• Relatieproblemen
• Beroeps- en schoolkeuzes
• Depressie
• Eetproblematiek

Hoe werkt het?

NLP vind plaats door middel van gesprekstherapie. Door gestructureerde en effectieve gesprekken vind je samen met de coach een uitweg. Ook kan een NLP consult gecombineerd worden met een vorm van haptonomie. Op deze manier kom je totaal tot rust en is het vaak nog gemakkelijker om alles los te laten en problemen uit te spreken.

Er zal worden gestart met een intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek wordt er gekeken of je op de juiste plek bent en hoe lang de therapie zal duren.

Orthololeculaire voeding

In de praktijk geef ik voedingsadviezen en ga ik na waar, op het gebied van voeding, blokkades zijn ontstaan. Deze los ik dan op door juiste producten te adviseren en een juiste balans in de totale voeding te maken. Hiervoor gebruik ik de kennis van de orthemoleculaire suppletie waarmee op natuurlijke basis wordt gewerkt aan herstel.

Op deze manier is er een juiste balans en kan je ook op een gezonde en verantwoorde manier afvallen met normale gezonde voeding en de juiste aanvullingen? 

Voeding is de basis van een gezond, evenwichtig en sterk lichaam. Door middel van het juiste voedingspatroon zal je beter op gewicht blijven en een betere gezondheid behouden. Wil je afvallen zonder Jojo-effect, van je lichamelijke klachten af of gewoon tips voor een beter voedingsschema? Dan kan Total Harmony je daarbij helpen met voedingsadvies op maat.

Hoe werkt het?

Bij het eerste consult zal er een intakegesprek plaatsvinden. Er worden verschillende lichaamsmetingen gedaan. Ook ga je een voedingsdagboek bijhouden zodat we precies na kunnen gaan waar de knelpunten liggen.

Vervolgens gaan we je helpen met een juist voedingspatroon, eetgedrag, leren etiketten lezen en nog veel meer. Dit gebeurt door middel van verschillende opdrachten en tips. Hierdoor zal er regelmatig een contactmoment zijn. De persoonlijke aandacht en het persoonlijk op maat geschreven proces, zal voor u het beoogde resultaat bieden. 

Natuurgeneeskundig consult

Vanaf €32,50
Agb code: 90-042998 -- KVK nummer: 51.23.25.53
€32,50,- Consult 30 min.
€47,50,- Consult 45 min.
€65,- Consult 60 min.
€85,- Consult 90 min.
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2019